I'am Special With My Values

I'am special wiht my values isimli etwinning projemiz; özel gereksinimli bireylere evrensel değerleri öğretebilmek amacıyla hazırlanmıştır. Proje kuruculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Betül Sarcak yapmaktadır. Ayrıca müdür yardımcımız Bülent Yıldırım ile öğretmenlerimizden Feyza Baştürk ve Sedef Giray katılmaktadır. Projede Türkiye, Polonya, Litvanya, Romanya ve Yunanistan olmak üzere 5 farklı ülkeden 19 öğretmen ve 9 farklı okul yer almaktadır. Proje içeriğinde 8 farklı değer farklı gelişim alanlarıyla ilişkilendirilerek kazandırılması planlanmaktadır. Projedeki amaçlar öğrencilerin evrensel değerlerinin gelişmesine  fırsat sunmaktadır. Bu projede okulumuzu temsil ettikleri için öğrencilerimize ve projeye rehberlik eden öğretmenimize teşekkür ederiz.

17.03.2023 127