Okulumuz Temiz Okul Sağlıklı Okul seçildi.

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde, kurumumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.

04.11.2019 248

Okulumuzda, öğrencilerimizin her yönüyle sağlıklı bir eğitim almalarını hedeflemektedir.

Bunun için temizlik ve hijyen şartlarına son derece önem verilmekte, sağlıklı okul olmanın tüm koşulları yerine getirilmektedir.

Okulumuz da Beyaz Bayrak projesine başvurmuş ve yüksek puan alarak Beyaz Bayrakla ödüllendirilmiştir. Bu bayrak bize ayrı bir ufuk açmış, ayrı bir sorumluluk yüklemiştir. Temizlik ve hijyen konusunda okulumuzun sağlıklı ve örnek bir kurum olması için emek veren tüm personelimize teşekkür ediyoruz

04-11-2019